» Εκπαίδευση

Αρχή > Εκπαίδευση
Κατάλογος (211)
Τοπικά (9)
Εμφανίζονται 8 ιστοσελίδες
 • panelladikes.gr
  Εκπαιδευτικός και ενημερωτικός ιστότοπος. Άμεση ενημέρωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς και άρθρα και απόψεις για θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς στην Ελλάδα.
  panelladikes.gr gr
 • e-paideia.net Σας το προτείνουμε
  Διαδικτυακή πύλη που απευθύνεται εξίσου στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την οικογένεια.Φιλοδοξεί να γίνει η εκπαίδευση στο ελληνικό σχολείο περισσότερο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική.
  e-paideia.net grgb
 • e-yliko.gr Σας το προτείνουμε
  Η επίσημη διαδικτυακή εκπαιδευτική πύλη του υπουργείου παιδείας.
  e-yliko.gr gr
 • eduadvisor.gr Σας το προτείνουμε
  Διαδικτυακή πύλη με άρθρα, ειδήσεις και απόψεις από το χώρο της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας.
  eduadvisor.gr gr
 • Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
  Οι αρμοδιότητες του ιδρύματος είναι: Η υλοποίηση έργων και δράσεων που αφορούν την προώθηση της νεανικής καινοτομίας, η τεχνολογική, επιστημονική, διαχειριστική και λογιστική υποστήριξη των δράσεων, προγραμμάτων και έργων που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς καθώς και η μελέτη, έρευνα, παροχή πληροφοριών και ανάπτυξη δραστηριοτήτων σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ενηλίκων και τη λαϊκή επιμόρφωση.
  inedivim.gr gr
 • Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Σας το προτείνουμε
  Διαδικτυακή πύλη για την Ελληνική γλώσσα. Παρέχει εργαλεία εκμάθησης και οδηγούς για την Νέα Ελληνική Γλώσσα, ανθολογίες, μελέτες, για τη λογοτεχνία, σώματα κειμένων και εργαλεία καθώς και βιβλιογραφία για τη διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής, μελέτες, θέματα ιστορίας και ενδιαφέροντα νέα.
  greek-language.gr grgb
 • Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  Στόχος του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου είναι να διασυνδέσει όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα εκπαιδευτικό Intranet και να παρέχει προηγμένες υπηρεσίες τηλεματικής.
  sch.gr grgb
 • Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
  Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου. Παρέχει ενημέρωση σε όλα τα εκπαιδευτικά θέματα.
  minedu.gov.gr grgb