» Κράτος & Πολιτεία

Αρχή > Κράτος & Πολιτεία
Κατάλογος (312)
Τοπικά (85)
Εμφανίζονται 11 ιστοσελίδες
 • Οδηγός του Πολίτη
  Ο Οδηγός του Πολίτη έχει σκοπό να αποτελέσει μια έγκυρη και έγκαιρη πηγή πληροφόρησης των Πολιτών, καλύπτοντας, όσο είναι δυνατόν, μεγαλύτερο φάσμα των σχέσεών τους με την Διοίκηση.
  odigostoupoliti.eu gr
 • Συνήγορος του Παιδιού Σας το προτείνουμε
  Στην ιστοσελίδα θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για τους νόμους για τα δικαιώματα του παιδιού, νέα από τις δραστηριότητές του συνήγορου του παιδιού, φυλλάδιά, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, απόψεις και προτάσεις παιδιών.
  0-18.gr gr
 • TAXISnet
  Η πύλη της Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων παρέχει υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Πληροφορίες για τις φορολογικές υποχρεώσεις και κατάθεση φορολογικών δηλώσεων, ΦΠΑ και άλλων υποχρεώσεων. Παρέχει προσωποποιημένη πληροφόρηση προς πολίτες και επιχειρήσεις.
  gsis.gr gr
 • ΚΕΠ
  Ο δικτυακό τόπο των ΚΕΠ, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για την ηλεκτρονική πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των πολιτών από το σπίτι και το γραφείο. Ενημερώνεται καθημερινά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που καλύπτουν όλο το εύρος του Δημόσιου Τομέα και δίνει πλέον τη δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων προς τα ΚΕΠ.
  kep.gov.gr gr
 • europa.eu
  Ο επίσημος δικτυακός τόπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις ευρωεκλογές, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, το δίκαιο της ΕΕ και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.
  europa.eu/index_el.htm gr
 • Aftodioikisi.gr
  Ενημέρωση και ειδησεογραφία από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και τους δήμους της. Με παρασκήνια, τις κινήσεις των κομμάτων και συνεντεύξεις.
  aftodioikisi.gr gr
 • Online Νέα Γενιά
  Ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με θέματα που αφορούν τους νέους. Ανακοινώσεις, ηλεκτρονικά σεμινάρια, ανταλλαγή απόψεων, εθελοντισμός, υποβολή αιτήσεων σε προγράμματα για νέους.
  online.neagenia.gr gr
 • ΑΝΑΠΤΥΞΗ.gov.gr
  Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για την πορεία υλοποίησης των έργων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
  anaptyxi.gov.gr grgb
 • Εκλογές
  Η ιστοσελίδα του Υπουργείου εσωτερικών για τις εκλογές. Εδώ υπάρχει το νομικό πλαίσιο των εκλογών. Μπορείτε να βρείτε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζετε, απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις πολιτών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
  ypes.gr/el/Elections grgb
 • Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας (IRC Hellenic)
  Το Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας (Hellenic Innovation Relay Centre – IRC Hellenic), μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κέντρων Αναδιανομής Καινοτομίας (Innovation Relay Centers Network), λειτουργεί από το 1995, με στόχο την προώθηση ελληνικών καινοτόμων τεχνολογιών στην ευρωπαϊκή αγορά. Παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο ενημέρωση και βοήθεια σε θέματα καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας.
  hirc.ekt.gr gr
 • Πρόγραμμα Δι@ύγεια
  Το πρόγραμμα στοχεύει στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της κυβερνητικής πολιτικής και της διοικητικής δραστηριότητας, τη διασφάλιση της διαφάνειας και την εμπέδωση της υπευθυνότητας και της λογοδοσίας από την πλευρά των φορέων άσκησης της δημόσιας εξουσίας.
  diavgeia.gov.gr gr